CSOMAGÁTVÉTEL

1.

Vásárolj webáruházunkban, a kiszállításnál pedig válaszd a FOXPOST lehetőséget!

2.

Válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat.

3.

Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítünk. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

4.

Látogass el az automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.

5.

Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat.

CSOMAGVISSZAKÜLDÉS

1.

Sétálj vissza az automatához, ahol korábban átvetted a küldeményt, amely a webáruházból rendelt terméket tartalmazta.

2.

Az érintőképernyőn válaszd ki a „Visszaküldés” opciót. Pötyögd be egyedi nyitókódodat.

3.

Az ezután kinyíló rekeszbe tedd vissza a csomagot, aztán csukd be az automata ajtaját. Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 1250 Ft (utánvétellel: 1550 Ft).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a FoxPost Zrt. ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat (http://www.foxpost.hu/kapcsolat/).

FoxPost automata

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik.  Ezen szállítási mód díja bruttó 700 Ft (8.990 Ft vásárlás felett ingyenes) (utánvétellel: 1.000 Ft).

Kérjük, a KOSÁR-ban a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagod, vagy válaszd ki a KOSÁR oldal alján a megfelelő automatát!

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a PayPal nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Utánvétes kifizetést nem rég vezettük be. Házhozszállítás esetén készpénzes kifizetés lehetséges, automatába való rendelés esetén kártyás kifizetés. Díja: +300 Ft

 

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét az InnerCircle Magyarország Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (American Express kártyával is a Paypal “bejelentkező” oldalán tudsz fizetni.) További információ a Paypal oldalán olvasható.

Személyes átvétel

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön. Megértésedet előre is köszönjük.

5% kedvezmény
Ingyen szállítás
Ajándék tok
Nem nyertél
5% kedvezmény
Ingyen szállítás
Ajándék tok
Nem nyertél
5% kedvezmény
Ingyen szállítás
Ajándék tok
Nem nyertél
Próbálj szerencsét és nyerj!
X